Konfirmationsmenuer

MK Event har lavet et par menuforslag til forårets konfirmationer.

Sammensæt selv din yndlingsmenu blandt nedenstående retter eller kontakt os, hvis du har andre ønsker.​​

​Forretter

  • Hele jomfruhummere på skaldyrssalat med vagtelæg og dildvinaigrette
  • Jomfruhummerhaler, rejer og krebs på sprød salat med citronspringer samt rød dressing

Hovedretter

  • Rosastegt kalveculotte på skovbund, sommerens første babygrønt og kartoffeltårn samt sauce
  • Rosastegt kalveculotte med årets sidste rodfrugter, svampe-timbale og kartoffelkage samt sauce

Desserter

  • Marmormousse på chrispy bund med hvid ganache
  • Chokolademousse I glas med appelsinskiver og flødeskum samt syrlige chips

Natmad

  • Cremet karrysuppe med ris og kylling
  • Hotdogs med det hele – 2 til hver

Pris pr. kuvert: 325,- kr

Menuen kan afhentes d. 31/12 mellem kl. 12.00 & 14.00

Rodelundvej 13A, 8680 Ry

​Betaling ved bestilling, via MobilPay +45 41 18 05 71

​Bestilling af denne menu seneste d. 29/12-2017 Kl. 13.00

MinKok ønsker jer et godt nytår!​

Eksempel på en konfirmationsmenu

Afholdes: Hjemme.
Far: Tore / Mor: Jane

Kuverter

Pt. 40 voksne og 3 børn under 10 år og 7 unge til børn menu.

Dagen

10:00 Kirken start - 11:30 Gæster kommer - 12:15 Til bords

Velkomstmenu ved gæsternes ankomst.:

​Pink limonade med hvidvin og frosten jordbær, hertil 3 slags kanapeer,

Tun og nutella, Dyrekølle med pickles, Fransk brie med rødkål

Menu er i to dele; forret og buffet.

​Forretter

Voksen:

Tapas tallerken med serrano skinke og basilikum pesto, laksemousse med artiskok creme og 5 slags små tapas pølser. Hertil serveres friskbagt brød.​

Børn:

Minnie pizza, Lamme spryd, Kylling spyd, Tzatziki, Pimentcreme og Grønsagers stave

Buffet

  • Langtidsstegt lammecuvette med flødekartofler og frisk ratatouille
  • Helstegt benskinke med chorizo og kanel samt små kartofler stegt med rødløg, feta, oliven og soltørrede tomater
  • Tapernaderne fra forretten kører videre under hovedretten
  • Syrlig melonsalat med basilikum og rødløg på små salater
  • Sommersalat af grønne asparges, sukkerærter, jordbær, baby mix, 3 krydderurter
  • 2 slags panini brød
  • Aioli sættes på bordet som smørelse til brødet

Andet:

  • Kokken står og skærer ved buffeten.
  • 2 hjælpere hyret af kunden er til stede hele dagen.
  • Pris for kok under middagen kr. 325,- pr. time.
  • Pris for kokke hjælper under middagen kr. 265,- pr. time.
  • (aflønnes fra start forret til der er ryddet væk efter hovedretten).
  • Vi opstiller et telt/pavillon 3x3M bag huset, med vores grill og lagerting.
  • 2-3 klap bord
  • Unox ovn
  • 31cm tallerkener til forret inkl. opvask pris/stk. kr. 5,-
  • 8 stk. borde, bænke sæt, 8 mands kr. 42,- pr. sæt.
  • Borde og bænke er bestilt til levering onsdag den. 10. maj 2017.

Pris pr. kuvert: 245,- kr.

Samme pris for alle.

Et depositum på kr. 7.000,- indbetales senest 5. marts 2017 på Min Kok Event ApS konto - Danske Bank

Det endelige beløb, som afhænger af slutantal deltagere og færdig aftale opdateres på kontrakten 15. april 2017 efter møde med kunden.

Rest beløbet opgøres og faktureres senest 8 dage efter arrangementet.

Ved aflysning efter 15. marts 2017 refunderes depositum ikke.

Hos Restaurant Oasen bruger vi altid lokale råvarer

Lidt om os

Vi er en autentisk dansk restaurant, der serverer traditionel og klassisk mad til enhver lejlighed.

Vi går op i kvalitetsmad og service i topklasse, og vi sørger altid for, at vores gæster føler sig hjemme og godt tilpas, når de besøger vores restaurant.

Vi samarbejder med MK Event.

Kontakt os

MK Event

Søndre Møllevej 5-7, 8305 Samsø

Find os på Google Maps

Telefon: +45 41 18 05 71

E-mail: oasen@minkok.dk

smiley