Julefrokost

Vores forslag til julefrokostens buffet​

  • Marinerede danske sild med kapers og karrysalat
  • Hjemmelavede stegte sild med æble, kanel og sennep
  • Stegte fiskefileter med frisk remoulade og citroner
  • Tarteletter med kylling​
  • Jysk kålmedister med grønlangkål
  • Appelsinstegt flæskesteg med rødkål og brune kartofler
  • Hjemmerøget kylling med agurkepickles
  • Hjemmebagt leverpostej med bacon og svampe
  • Fyldt and med æbler, ribs og flødeglace
  • Glögbraiseret kalv med grov rodfrugtmos
  • Sprød julesalat med kål og hyldebærsirup​
  • 3 slags oste med tilbehør
  • Gammeldaws ris a la mande med mormors kirsebærsovs

Pris pr. kuvert 255,- kr. *

* Prisen af baseret på en minimumbestilling på 15 kuverter. Ønskes færre end 10 kuverter, kontakt os venligst for pris.

Min Kok Event er i julehumør så lige nu kører vi med et særligt nissetilbud:

kun 235,-/kuvert ved bestilling af max 15 kuverter.**

** Ved bestilling af min. 15 kun 215,-/kuvert, men skynd dig!

Tilbuddet gælder kun til og med den 5. november!​

5 Retter menu

  • Langtidsstegt oksefilet på frisk ratatouille
  • Paprikamarineret kalkunbryst på olivenkartofler
  • Langtidsstegt lammekølle på skovbund
  • Syrlig råkostsalat med sprødt og sødt
  • Grøn efterårssalat med sæsonens råvarer
  • Grillet kyllingesalat med rodfrugter
  • Hertil friskbagt brød, pesto og rødvin

Menuen serveres med hjemmebagt brød

Pris: 350,- /kuvert v. bestilling af min. 4 kuverter

Pris: 325,- /kuvert v. bestilling af min. 12 kuverter.

Særligt nissetilbud til og med den 5. november:

kun 295,- /kuvert v. min. 6 kuverter.​

Julemiddag

Klassik dansk julemiddag bestående af.:

  • Flæskesteg med rødkål, hvide & brune kartofler, chips og asier
  • Andesteg på æbler og svesker
  • Hertil brun skysauce lave på andfond

Dessert:​

​Ris ala mande med kirsebærsauce​

Pris pr. kuvert: 199,- kr. *

* Prisen af baseret på en minimumbestilling på 15 kuverter. 

Ønskes færre end 10 kuverter, kontakt os venligst for pris.​

3 retters menu, portionsanrettet:

​Forret:

Råmarineret torskecarpaccio på bund af små sprøde salater med syltede citrusfrugter, toppet med krabbe og tigerrejer samt kørvelolie

En skyller* af lys wintercoat øl fra Sabro

*En skyller/granité er en slags sorbet, som serveres som en lille forfriskende mellemret for at rense smagsløgene.​

Hovedret:

Tournedos af oksefilet fra kildegården i Mariager marineret i whisky og honning med krydderurter. Hertil sommerens sprøde grøntsager vendt i smør og nye kogte kartofler med frisk dild samt okseglace

Mellemret:

Friteret gedeost med kirsebærcreme

Dessert:

Lun jordbærtærte med gul vaniljeis og et glas frisk kold mælk fra et lokalt landbrug

Hos Restaurant Oasen bruger vi altid lokale råvarer

Lidt om os

Vi er en autentisk dansk restaurant, der serverer traditionel og klassisk mad til enhver lejlighed.

Vi går op i kvalitetsmad og service i topklasse, og vi sørger altid for, at vores gæster føler sig hjemme og godt tilpas, når de besøger vores restaurant.

Vi samarbejder med MK Event.

Kontakt os

MK Event

Søndre Møllevej 5-7, 8305 Samsø

Find os på Google Maps

Telefon: +45 41 18 05 71

E-mail: oasen@minkok.dk

smiley